N-VA Genk doet mee aan de Warmste Week

Op 4 december 2020, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws
N-VA Genk doet mee aan de Warmste Week

Trouw aan haar tradities draagt de N-VA ook dit jaar haar steentje bij aan De Warmste Week van Studio Brussel. Deze editie kunnen we helaas geen grootse, warme of intieme acties uitrollen in Genk.
Maar het coronavirus zal ons warm hart niet koelen. Ik wil jullie dan ook oproepen om dit jaar niet enkel handen, maar heel jouw armen uit de mouwen te steken en bloed te geven. Want zoals steeds is het Rode Kruis op zoek naar donoren. Daar verandert het coronavirus niets aan.

Hoe geef je bloed? Doe de zelftest op www.rodekruis.be/donorzelftest en maak een afspraak op https://donorportaal.rodekruis.be/ voor een bloedinzameling in uw buurt!

Mag of wil je geen bloed geven? Dan kan je toch nog helpen. Hieronder lees je hoe.

  • Ik wil wel, maar ik mag niet. Mogelijk mag je wel plasma doneren. Dat kan enkel in een donorcentrum. Surf naar www.rodekruis.be om een donorcentrum in jouw buurt te vinden.
  • Speciale oproep! Ben je een man en genezen coronapatiënt? Dan ben je de ideale kandidaat-plasmadonor!
  • Ik wil wel iets doen, maar zie een prik niet zitten. Dat kan! Rode Kruis-Vlaanderen is tijdens deze coronacrisis op zoek naar vrijwilligers om een handje toe te steken in de zorg. Surf naar crisisvrijwilligers.rodekruis.be om ‘vacatures’ in jouw buurt te vinden.

Zeg dat je van de N-VA bent!

Vergeet zeker niet in het opmerkingenveld ‘N-VA’ te vermelden wanneer je je afspraak maakt. Zo ziet Rode Kruis-Vlaanderen hoeveel N-VA’ers bloed willen geven.

Vanuit N-VA Genk willen we die inzet ook bedanken. Indien je een selfie maakt voor/tijdens of na het bloed geven met het uitkniphart dat je hieronder op deze pagina vindt en deze bezorgt aan marleen.vrancken [at] n-va.be, krijg je een attentie.

Geef ook dit jaar het beste van jezelf.

Geef bloed en red levens.

Zuhal
 

https://www.n-va.be/sites/default/files/uitkniphart.pdf

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is